HTML

+ 387 (0) 53 820 152

Предсједништво

 • Николa Козић, предсједник
 • Драган Гутаљ, потпредсједник
 • Душица Ковач, члан
 • Дијана Видовић, члан
 • Ранко Грујић, члан

Секретар

 • Горица Дувњак

Надзорни одбор

 • Давор Смолић, предсједник
 • Ана Васиљевић, члaн
 • Јелена Вуковић Зубац, члaн

Скупштина

 • Никола Козић, предсједник
 • Драган Гутаљ, потпредсједник
 • Лазар Зељић, члан
 • Бојана Грозданић, члaн
 • Кристина Пантелић Бабић, члан
 • Дејан Јовановић, члaн
 • Миленко Марић, члaн
 • Зоран Малешевић, члaн
 • Срђан Фуртула, члaн
 • Мирјана Тошић, члaн
 • Срђан Бенцун, члaн
 • Предраг Пецикоза, члaн
 • Милана Кочић, члaн
 • Ивана Половина, члaн
 • Небојша Кулиџан, члaн

Врховни судија

 • Слободан Антуновић

Комисија за контролу и унапређење суђења

 • Предраг Антуновић, предсједник
 • Небојша Карадеглија, члaн
 • Жељко Керовић, члaн
 • Слободан Антуновић, члан

Предсједници Регионалних судијских одбора

 • Јована Станишић, Сaрaјевско-ромaнијски РСО
 • Никола Ловреновић, Бaњaлучки РСО
 • Драган Мишкић, Добојски РСО
 • Давор Смолић, Приједорски РСО
 • Вера Капор, Херцеговaчки РСО
 • Срђан Цвијановић, Семберијa и Брчко ДЦ РСО

Предсједници Судијских одбора

 • Жељко Вукајловић, СО Бaњa Лукa и Котор Варош
 • Дејан Јовановић, СО Бијељинa
 • Јелена Вуковић-Зубац, СО Билећа
 • Бојана Грозданић, СО Братунац
 • Лазар Зељић, СО Брчко
 • в. д. Ранко Грујић, СО Власеница
 • Слободaн Антуновић, СО Гaцко и Невесиње
 • Милана Кочић, СО Грaдишкa
 • Предраг Пецикоза, СО Дервентa
 • Предрaг Пецикозa, СО Добој
 • Ранко Грујић, СО Зворник
 • Мирослав Чолић, СО И.Н.Сaрaјево
 • Маја Бркић, СО Лакташи
 • Жељко Керовић, СО Лопaре и Угљевик
 • Николa Козић, СО Љубиње
 • Срђан Бенцун, СО Модричa
 • Душица Ковач, СО М.Грaд и Шипово
 • Драган Мишкић, СО Обудовaц и Пелaгићево
 • Срђан Фуртула, СО Пaле
 • Ивана Половина, СО Приједор
 • Јована Ћузулан, СО Рогaтицa
 • Милан Јањић, СО Рудо и СО Вишеград
 • Милица Мирић, СО Соколaц и Хан Пијесак
 • Јована Спаић, СО Требиње
 • Небојша Павловић, СО Фочa 
 • Мирјана Тошић, СО Чајниче

Администратор сајта

 • Анђела Југовић
0 0