HTML

+ 387 (0) 53 820 152
НОВОСТИ

Кристина на ЦЕВ Семинару у Риму

 

21.04.2023 00:09
Cлика
 
Наш једини међународни судија одбојке на пијеску, Кристина Пантелић Бабић из Бање Луке, наредних дана боравиће у главном граду Италије, Риму.

Она ће од петка до недјеље, по позиву Европске судијске комисије (ЕРЦ), присуствовати ЦЕВ Семинару за младе и талентоване међународне судије одбојке на пијеску. Иако иза себе већ има велики број такмичења и турнира највише категорије, Кристина и даље спада у групу млађих и талентованих судија у Европи.

Поред Кристине, Семинару ће присуствовати још 18 учесника, сви из различитих европских земаља.

Предавачи на овом Семинару биће Зорица Бјелић, предсједник ЕРЦ, Артуро Ди Ђакомо, секретар ЕРЦ, Оана Сарб и Гер Дале, чланови ЕРЦ, Харалампос Пападогулас, међународни судија одбојке на пијеску и Стефано Ћезаре, међународни одбојкашки судија.

Нема сумње да ће присуством овом Семинару, Кристина још више учврстити углед и повјерење које ужива код Европске судијске комисије, што би свакако требало да значи и много великих номинација на најважнијим европским и свјетским такмичењима. Можда већ у љету пред нама, што да не...

Нашој колегиници Кристини желимо успјешан боравак у Риму, да стекне нека нова знања и да, као и увијек до сада, у најбољем свјетлу представља своје матично Удружење.
0 0